Search This Blog

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE

Borang Pesanan Anda

Saya ingin
Nama Anda:
No Kad Pengenalan Anda
Produk 1
Bilangan
Produk 2
Bilangan
Alamat Penghantaran
No Tel Bimbit Anda
Email Address:
No akaun Bank (Maklumat diperlukan sekiranya ingin menjadi ahli bagi rebet sekiranya belian melebihi 4 tin sebulan)
Bank dan Cawangan
Pembayaran melalui akaun

Form provided by Freedback.

Anda suka? Hebahkan

Followers

LinkWithin

ShareThis

Saturday, February 20, 2010

Turun hampir 2 kg dalam tempoh tak sampai 4 hari. Tak Percaya???

 
Berat badan hubby pada hari ke 3 diet (19.2.10 jam 7 mlm). Berat sebelum diet 80 kg...start diet 16.2.2010Aslkm wbt.

Saya ingin berkongsi beberapa testimoni pengguna Slim Diet II yang mula meletup di pasaran. Dua hari ini sahaja ramai menghubungi saya mendapatkan penjelasan program Diet SD II ini di samping jumlah pesanan yang amat memberansangkan terhadap SDII. Memang susah nak dapatkan SD II dari kedai atau farmasi dan sebagainya kerana hanya pengedar sah sahaja (spt saya) mempunyai stok2 dan penerangan yang jelas mengenai produk ini.


Suami saya telah menggunakan SD II ini mulai hari Selasa (16.2.2010) setelah rakan dan kakak ipar saya menegur bahawa suami saya kelihatan semakin berisi. Dan sekembalinya kami dari Kluang Johor sempena raya cina, kami sekeluarga berazam untuk berdiet secara sihat dengan SD II. Diet dengan SD II ini mudah kerana anda boleh makan daging, telur dan beberapa hidangan yang mungkin anda rasakan " biar betul" kerana program diet ini amat berbeza sekali. Maknanya anda tidak perlu berlapar.

Berat badan suami saya ketika melakukan timbangan di Kluang pada Selasa 16.2.2010 adalah 79.8 kg. Suami saya berazam untuk mendapatkan berat ideal sebanyak 64kg dalam beberapa minggu ini. Yang menakjubkan adalah berat badan suami saya pada 19.2.2010 jam 7.00 malam telah menyusut kepada 78.0 kg dalam tempoh tak sampai 4 hari (bermakna 1.8kg dalam tempoh tak sampai 4 hari!!!) Tak nampak pun suami saya pergi bersenam. Beliau makan daging dan telur, tetapi kurangkan pengambilan nasi atau karbohidrat.                     Berat hubby turun lagi kepada 77.4 kg pada jam 8.15 pagi (20.2.2010)

Macam tak percaya. Tapi suami dah tak mengeluh sebelum ini kerana perut boroi dan nampak dah slim sikit. Saya sendiri juga baru beberapa hari menggunakan SD II tetapi tidak ambil timbangan awal. Lupa la pulak...heheh..Nanti saya updatekan.Siapa nak cuba produk ni call saya segera 0197562866.

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan boleh juga add di fb Alphalipid Sdii Nak Kurus

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE MURAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner

Kadang-kadang sesuatu yang berharga itu kita sedari setelah ia meninggalkan kita, dan kala itu kita hanya pasrah

FREE MEMBERSHIP BULAN FEBRUARI 2011..ANDA BOLEH MENJADI AHLI DAN MEMULAKAN BISNES BERSAMA KAMI

Anda ingin Kebebasan Masa, Banyak Wang, Gaya Hidup yang Hebat? Anda merasa BOSAN berkerja? Bosan hidup dikawal oleh boss? Tidak puas hati dengan gaji anda? Bukankah hidup anda adalah untuk anda KEJAR IMPIAN anda, bukan bekerja untuk menjayakan IMPIAN boss anda? Kami boleh bantu anda capai IMPIAN anda: Pendapatan Lumayan Jutawan+Percutian Luar Negara+Rumah Idaman+Kereta Idaman+Kebebasan Kewangan+Kebebasan Masa dan Potensi Diri anda ke Tahap Maksimum. PEGEDAR DIPERLUKAN SEKARANG. SESIAPA YANG BERMINAT ATAU INGIN MENDAPATKAN PENERANGAN BOLEH HUBUNGI SAYA DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT DUIT CASH DALAM UNCANG DAN BEG SETIAP ENAM BULAN