Search This Blog

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE

Borang Pesanan Anda

Saya ingin
Nama Anda:
No Kad Pengenalan Anda
Produk 1
Bilangan
Produk 2
Bilangan
Alamat Penghantaran
No Tel Bimbit Anda
Email Address:
No akaun Bank (Maklumat diperlukan sekiranya ingin menjadi ahli bagi rebet sekiranya belian melebihi 4 tin sebulan)
Bank dan Cawangan
Pembayaran melalui akaun

Form provided by Freedback.

Anda suka? Hebahkan

Followers

LinkWithin

ShareThis

Wednesday, August 25, 2010

Turun 4.3 kg. Seronoknya !!!

Assalmualaikum wbt,

Apa khabar pembaca blog alphalipidpower sekalian, mudah2an dirahmati Allah hendaknya.

Just nak update perkembangan penurunan berat badan sy kali ini, dalam tempoh 14 hari berpuasa berat badan sy telah mula menyusut kepada 77.6 kg berbanding hari pertama puasa iaitu 81.9 kg...bermakna dalm hampir dua minggu berat saya turun 4.3 kg...itu pun x berapa nak berpantang, kalau berpantang dan ikut amalan diet SD2, mmg lagi memberansangkan hasilnya. Anyway itu pencapaian (sederhana bersungguh2), matlamat saya adalah untuk mendapatkan berat ideal sekitar 72-74 kg, sudah semakin hampir.

Perubahan sejak saya ambil SD2 ini, sepanjang berpuasa, saya tidak sedikit pun rasa lapar..malahan seluar yang dulunya agak ketat, sudah boleh dipakai, malah terpaksa pakai tali pinggang pula...jadi ini adalah pencapaian yang membanggakan bagi saya.

Saya tahu anda diluar sana pasti juga ingin menurunkan berat badan. Jadi jangan lengah2kan kerana anda boleh dapatkan berat ideal anda tanpa risiko sepertimana anda ambil pil2 pelansing yang lain.

Dapatkan SDII dari saya sekarang. Pesanan seluruh malaysia diterima. SDII akan sampai ke pintu rumah anda dalam masa 2-3 hari sahaja. SMS atau hubungi saya sekarang di 0192820866 atau layari Facebook HOUSE OF ALPHA LIPID AND SDII untuk tempahan dan pertanyaan.

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan boleh juga add di fb Alphalipid Sdii Nak Kurus

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE MURAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner

Kadang-kadang sesuatu yang berharga itu kita sedari setelah ia meninggalkan kita, dan kala itu kita hanya pasrah

FREE MEMBERSHIP BULAN FEBRUARI 2011..ANDA BOLEH MENJADI AHLI DAN MEMULAKAN BISNES BERSAMA KAMI

Anda ingin Kebebasan Masa, Banyak Wang, Gaya Hidup yang Hebat? Anda merasa BOSAN berkerja? Bosan hidup dikawal oleh boss? Tidak puas hati dengan gaji anda? Bukankah hidup anda adalah untuk anda KEJAR IMPIAN anda, bukan bekerja untuk menjayakan IMPIAN boss anda? Kami boleh bantu anda capai IMPIAN anda: Pendapatan Lumayan Jutawan+Percutian Luar Negara+Rumah Idaman+Kereta Idaman+Kebebasan Kewangan+Kebebasan Masa dan Potensi Diri anda ke Tahap Maksimum. PEGEDAR DIPERLUKAN SEKARANG. SESIAPA YANG BERMINAT ATAU INGIN MENDAPATKAN PENERANGAN BOLEH HUBUNGI SAYA DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT DUIT CASH DALAM UNCANG DAN BEG SETIAP ENAM BULAN