Search This Blog

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE

Borang Pesanan Anda

Saya ingin
Nama Anda:
No Kad Pengenalan Anda
Produk 1
Bilangan
Produk 2
Bilangan
Alamat Penghantaran
No Tel Bimbit Anda
Email Address:
No akaun Bank (Maklumat diperlukan sekiranya ingin menjadi ahli bagi rebet sekiranya belian melebihi 4 tin sebulan)
Bank dan Cawangan
Pembayaran melalui akaun

Form provided by Freedback.

Anda suka? Hebahkan

Followers

LinkWithin

ShareThis

Saturday, June 27, 2009

Testimoni Virus Tikus dan Kencing Manis


Aslkm wbt,
Hari ini saya berada di Kluang, Johor setelah berada di Kota Bharu Kelantan pada 24 - 27 Jun 09. Dan Insayallah akan ke Kota Bharu semula pada 1-2 Julai 2009 sebelum ke Sabah pada 5-7 Julai 09.
Hari ini saya telah menerima satu lagi testimoni baru dari customer business partner saya Wani yang memaklumkan bahawa penyakit kawan abang beliau iaitu Abg Sham di Pulau Pinang yang dijangkiti virus tikus dan dalam masa yang sama menghidap kencing manis semakin sembuh. Bacaan kencing manis beliau telah kembali normal dan bacaan virus telah menurun dari 800 ke 300. Beliau baru sahaja minum alpha lipid seminggu sahaja dan keputusannya amat menakjubkan. Alhamdulillah.
Semoga segala penyakit dapat kita sama2 bantu atasi dan alhamdulillah ramai yang telah mendapat manfaat dari ALPHA LIPID ini. Sila hubungi saya 019-2820866 dan rangkaian business partner saya untuk mendapatkan susu alpha lipid. Sama2 kita ikhtiar. Insyallah viru N1H1 pun kita sama perangi dengan ALPHA LIPID.

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan boleh juga add di fb Alphalipid Sdii Nak Kurus

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE MURAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner

Kadang-kadang sesuatu yang berharga itu kita sedari setelah ia meninggalkan kita, dan kala itu kita hanya pasrah

FREE MEMBERSHIP BULAN FEBRUARI 2011..ANDA BOLEH MENJADI AHLI DAN MEMULAKAN BISNES BERSAMA KAMI

Anda ingin Kebebasan Masa, Banyak Wang, Gaya Hidup yang Hebat? Anda merasa BOSAN berkerja? Bosan hidup dikawal oleh boss? Tidak puas hati dengan gaji anda? Bukankah hidup anda adalah untuk anda KEJAR IMPIAN anda, bukan bekerja untuk menjayakan IMPIAN boss anda? Kami boleh bantu anda capai IMPIAN anda: Pendapatan Lumayan Jutawan+Percutian Luar Negara+Rumah Idaman+Kereta Idaman+Kebebasan Kewangan+Kebebasan Masa dan Potensi Diri anda ke Tahap Maksimum. PEGEDAR DIPERLUKAN SEKARANG. SESIAPA YANG BERMINAT ATAU INGIN MENDAPATKAN PENERANGAN BOLEH HUBUNGI SAYA DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT DUIT CASH DALAM UNCANG DAN BEG SETIAP ENAM BULAN