Search This Blog

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE

Borang Pesanan Anda

Saya ingin
Nama Anda:
No Kad Pengenalan Anda
Produk 1
Bilangan
Produk 2
Bilangan
Alamat Penghantaran
No Tel Bimbit Anda
Email Address:
No akaun Bank (Maklumat diperlukan sekiranya ingin menjadi ahli bagi rebet sekiranya belian melebihi 4 tin sebulan)
Bank dan Cawangan
Pembayaran melalui akaun

Form provided by Freedback.

Anda suka? Hebahkan

Followers

LinkWithin

ShareThis

Friday, December 10, 2010

Saya nak KURUS...saya nak KURUS...Tapi Saya Tak Nak LAPAR....



Kelebihan menjalani program Slim Diet 2:

Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.
 

Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.
 

Program SD2 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.
 

Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.|
 

yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:



  • Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami.
     
  • Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara semulajadi dan maksimum.
     
  • Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya merawat simptom.
     
  • Tidak menyebabkan otot menggeleber atau menyebabkan kendur melaikan otot dan kulit yang mantap.
     
  • Nyahtoksik & pembersihan sistem badan berlaku secara spontan.
     
  • Program yang menawarkan ganjaran hebat dengan penurunan yang cepat berbanding dengan program yang berasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori.
     
  • Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik, produk penurunan berat badan dengan NZ New Image SDII telah menurunkan 6000 tan lemak di seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran.
     
  • Dijamin hasil yang memuaskan, berkesan, dan menjimatkan.
     
  • SDII adalah program menurunkan berat PERTAMA DIDUNIA yang amalkan teknik diet karbohidrat rendah.
     
  • Memegang cacatan WORLD GUINNESS BOOK OF RECORDS kategori penurunan terpantas.
     
  • Kunci kejayaan SDII ialah: TURUNKAN DIET KARBOHIDRAT + KURANGKAN LEMAK.
     
  • Penurunan purata 1 minggu = 3KG ADALAH PASTI ! (Jika setia pada syarat) Tanpa perlu berlaparan!
Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya'allah. Ianya tidak menyebabkan:
  • Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari. 
  • Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain.
Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.
PROTIN
Protin adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protin adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud 'pertama' kerana protin dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali.
Protin sering digunakan. Oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protin, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu  manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protin, hanya protin sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita.
SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protin Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protin soya Isolat merupakan komponen protin yang telah diasingkan daripada kacang soya. Ia membekalkan protin berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol. 
Anasola
New Zealand

"Cerita luar biasa penurunan berat badan Analosa"
(REKOD DUNIA)

Anasola telah kehilangan berat badan yang menakjubkan 54kg dalam tiga minggu dengan menggunakan program Slim Diet 2. Dia memutuskan untuk mencubanya selepas serangan asma dan lelahnya semakin buruk. Dia terhad pada tempat tidur, dan hampir tidak boleh bergerak.

"Pergerakan badanku terhad", Anasola berkata. "Niatku ingin bekerja tapi aku hampir tidak boleh bergerak, aku tidak ada kekuatan di lengan kiri dan mataku kabur."

Anasola bermula pra-diet pada tarikh 6 November, berat 145kg. Dia bermula dengan program diet SD2 2 hari kemudian, dia mengaku walaupun tidak mengikuti diet dengan ketat, beratnya turun dengan cepat ke 91kg pada masa dia mengunjungi pejabar New Image pada tarikh 26 November

 
Nazlie Ali
Kuala Lumpur

"Hilang 9kg 3 minggu"
Sebelum ni memang saya tak pernah percaya dengan produk-produk diet dan tak pernah cuba mana-mana program pun. Namun selepas New Image International memperkenalkan produk ni, saya terpaksa mencubanya.

Memang terkejut selepas seminggu mencubanya, berat saya turun 5kg, minggu kedua turun lagi 2 kg, dan minggu ketiga selepas minum 3 tin SD2, berat saya turun 9kg keseluruhan. Sangat menakjubkan! Mana taknya, program ini memerlukan saya untuk makan 3 kali sehari, bukan kena berlapar, tapi kena makan. Jadi saya makan seperti biasa dan makanan kegemaran saya sekarang ialah Chicken Chop, Satay, Ayam Nandos. Betul-betul menakjubkan bukan?

Masalah saya sekarang ialah kena mencari pakaian-pakaian baru sebab saiz lama semua dah longgar. Ukur lilit pinggang saya dari 42 dah jadi 39. Alhamdulillah..


 

 Kamarul Nordin
Selangor

"Saiz XL ke saiz M, Kelihatan lebih muda"
 Kamarul bermula makan SD2 ketika beratnya 92 kg. Mengalami berat badan berlebihan, sakit lutut dan pinggang 40″ menyebabkan beliau berusaha menurunkan berat badan. Setelah memakan SD2 selama 6 minggu beratnya turun sebanyak 12kg, tidak lagi mengalami sakit lutut dan saiz pinggang pun sudah turun ke 35″. Dulu baju saiz XL dan sekarang boleh ganti baju dengan anak dengan memakai saiz M. SD2 memang berkesan kerana ia juga menyebabkan kulit lebih tegang, warna kulit lebih cantik dan tampak lebih muda. Secara tidak langsung, Kamarul juga sekarang memberi khidmat nasihat dan membantu ramai orang menurunkan berat badan dan mencapai kepuasan apabila ramai menjadi sihat dan berjaya.




Sabri
Sungai Buloh,
Selangor

  
"Terkini!!! Berat saya 72kg dari 84kg"

Gambar ini adalah hasil menggunakan produk SD2 yang memang berjaya kurangkan berat saya sebanyak 12 kg.  Saya nak turun setakat 70kg saja. Asalnya memang mahu 60kg, tetapi memandangkan kalau dah 60kg, mahunya nampak macam budak-budak sekolah lah pula. Seluar jeans yang baru dibeli 2 minggu lepas pun dah longgar. Susah juga kalau dah kurus ni. Kena beli baju/seluar baru. Baru ada alasan nak shopping.

Yang peliknya, minggu lepas, saya mula ambik makanan berkarbo lebih sikit dari biasa, tapi berat saya tetap turun. Memang Power!

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan boleh juga add di fb Alphalipid Sdii Nak Kurus

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE MURAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner

Kadang-kadang sesuatu yang berharga itu kita sedari setelah ia meninggalkan kita, dan kala itu kita hanya pasrah

FREE MEMBERSHIP BULAN FEBRUARI 2011..ANDA BOLEH MENJADI AHLI DAN MEMULAKAN BISNES BERSAMA KAMI

Anda ingin Kebebasan Masa, Banyak Wang, Gaya Hidup yang Hebat? Anda merasa BOSAN berkerja? Bosan hidup dikawal oleh boss? Tidak puas hati dengan gaji anda? Bukankah hidup anda adalah untuk anda KEJAR IMPIAN anda, bukan bekerja untuk menjayakan IMPIAN boss anda? Kami boleh bantu anda capai IMPIAN anda: Pendapatan Lumayan Jutawan+Percutian Luar Negara+Rumah Idaman+Kereta Idaman+Kebebasan Kewangan+Kebebasan Masa dan Potensi Diri anda ke Tahap Maksimum. PEGEDAR DIPERLUKAN SEKARANG. SESIAPA YANG BERMINAT ATAU INGIN MENDAPATKAN PENERANGAN BOLEH HUBUNGI SAYA DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT DUIT CASH DALAM UNCANG DAN BEG SETIAP ENAM BULAN