Search This Blog

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE

Borang Pesanan Anda

Saya ingin
Nama Anda:
No Kad Pengenalan Anda
Produk 1
Bilangan
Produk 2
Bilangan
Alamat Penghantaran
No Tel Bimbit Anda
Email Address:
No akaun Bank (Maklumat diperlukan sekiranya ingin menjadi ahli bagi rebet sekiranya belian melebihi 4 tin sebulan)
Bank dan Cawangan
Pembayaran melalui akaun

Form provided by Freedback.

Anda suka? Hebahkan

Followers

LinkWithin

ShareThis

Tuesday, May 5, 2009

Kesan Langsung ALPHA LIPID terhadap Gout dan Migrain

Aslkm pembaca blog alphalipidpower sekalian,

Alhamdlilah beberapa hari ini saya sangat sibuk atas urusan bisnes dan urusan kerja hakiki saya termasuk pulang ke kampung mertua di Simpang Renggam Johor 1 hingga 3 Mei yang lalu. 

Pada 2 Mei 2009 (Sabtu) jam 8.30 mlm saya ke Hotel Tropical In, Johor Bahru dan kehadiran lebih kurang 80 -100 orang pada business presentation tersebut. Hampir2 sesat jugaklah ke sana dan finally terpaksa guna bantuan GPS yang terdapat pada handset. Ahamdulillah teknologi terkini memang sangat membantu.

Pada malam tersebut saya berbual2 dengan Diamond Exec. Nik Hafiz, Samhan, Wan Hamidi dan ramai lagi business partner Alpha Lipid yang telah memperolehi pendapatan RM 26 ribu sebulan dan jumlah pendapatan lebih kurang antara RM 200 ribu hingga RM 280 ribu setelah menceburi bidang perniagaan ini dalam empoh setahun sahaja. 

Kagum sungguh saya dengan usaha gigih mereka mengembangkan bisnes ini. Malam tersebut juga saya bertemu rakan sekerja di Johor yang turut serta dalam business presentation kali ini.

Ingin saya menarik perhatian bahawa pesakit gout dan migrain yang meminum Alpha Lipid ada yang mendapat kesan secara langsung yang menyebabkan pitam. Saudara Nik Hafiz menjelaskan bahawa bagi pesakit gout dan migrain ini adalah kesan pemulihan biasa di mana Alpha Lipid bertindak mencari pusat berlakunya migrain dan gout tersebut. Jadi janganlah panik kerana penyakit2 tersebut telah lama bersarang dalam diri pesakit dan insyallah kene teruskan minum alpha lipid dan tambahkan air sepaya kepekatan alpha lipid dikurangkan. 

Selain itu juga saya turut mendapat satu lagi testimoni dari Kariah Rahmas Binti Abdullah di mana beliau telah menjalani pembedahan tumit dan sejak minum Alpha Lipid, tumit beliau telah pulih. Beliau juga telah makan pelbagai supplement selama setahun lebih. Akan tetapi sejak mengambil Alpha Lipid selama 3 hari badan beliau terasa ringan. Di samping itu juga, beliau juga mengajar anak2 jiran mengaji AlQuran di mana memerlukan kekuatan suara. Beliau menceritakan juga sejak minum Alpha Lipid, beliau dengan mudah mengajar mengaji dengan suara yang tinggi " pitching tinggilah".. yang mana sebelum ini beliau tidak mampu melakukannya.

Ada banyak lagi testimoni2 pada malam tersebut tapi saya x berkesempatan mencatatnya. Insyallah pelbagai penyakit boleh diselesaikan dengan meminum Alpha Lipid. Semoga kita dihindari dari pelbagai penyakit turun temurun.

Saya juga ingin menjemput mana2 pembaca blog alphalipidpower yang ingin mengenali produk ini dan marketing plan, boleh hadir di Business Presentation saya di Putrajaya pada 8 Mei 2009 (Jumaat jam 8.30 mlm) di Presint 15. Jumpa anda di sana. Kepada semua business partner saya, jumpa anda di sana.
 

3 comments:

  1. teruskan menulis blog ini, berkongsi kebaikan produk ini. supaya lebih ramai dapat manfaat dari maklumat ini

    ReplyDelete
  2. Insyaalah saya akan terus share kebaikan dan manfaat semua customer saya dan orang di luar sana

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Pertanyaan boleh juga add di fb Alphalipid Sdii Nak Kurus

SERVIS NAIKKAN LIKE FANPAGE MURAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Banner

Kadang-kadang sesuatu yang berharga itu kita sedari setelah ia meninggalkan kita, dan kala itu kita hanya pasrah

FREE MEMBERSHIP BULAN FEBRUARI 2011..ANDA BOLEH MENJADI AHLI DAN MEMULAKAN BISNES BERSAMA KAMI

Anda ingin Kebebasan Masa, Banyak Wang, Gaya Hidup yang Hebat? Anda merasa BOSAN berkerja? Bosan hidup dikawal oleh boss? Tidak puas hati dengan gaji anda? Bukankah hidup anda adalah untuk anda KEJAR IMPIAN anda, bukan bekerja untuk menjayakan IMPIAN boss anda? Kami boleh bantu anda capai IMPIAN anda: Pendapatan Lumayan Jutawan+Percutian Luar Negara+Rumah Idaman+Kereta Idaman+Kebebasan Kewangan+Kebebasan Masa dan Potensi Diri anda ke Tahap Maksimum. PEGEDAR DIPERLUKAN SEKARANG. SESIAPA YANG BERMINAT ATAU INGIN MENDAPATKAN PENERANGAN BOLEH HUBUNGI SAYA DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT DUIT CASH DALAM UNCANG DAN BEG SETIAP ENAM BULAN